WAT IS EEN DIGITALE BETAALDE PARKEERBETALINGSOPLOSSING?

Een contante parkeerbetalingsoplossing is een betalingssysteem dat geen fysiek geld vereist voor het uitvoeren van transacties met betrekking tot parkeren. Het is een snelle en onfeilbare manier om mobiel geld te betalen voor parkeren.

Bij digitaal parkeren gaat het om betalingen via creditcard, pinpas en e-wallet. Dit maakt digitaal parkeren gemakkelijker en handiger voor gebruikers waar ze ter plaatse kunnen betalen zonder het gedoe van contant geld. City Smart Park is gelegen aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. Je kunt ook een plek reserveren via ParkMobile!

Digitaal parkeren wordt over het algemeen mogelijk gemaakt door slimme mobiele parkeerapplicaties waarbij een gebruiker een registratieproces moet doorlopen. In dit registratieproces registreert de gebruiker ook zijn voertuig. Zodra het voertuig is geregistreerd, kan de gebruiker zoeken naar alle nabijgelegen parkeergarages.

De gebruiker ontvangt een betalingsbevestiging zodra de betaling is voltooid. Bovendien wordt de gebruiker er ook aan herinnerd wanneer zijn parkeersessie bijna voltooid is. De gebruiker kan zijn parkeersessie vervolgens rechtstreeks vanaf zijn smartphone opwaarderen zonder terug te hoeven gaan naar de auto.

Digitale parkeerbetaaloplossingen hebben hun sporen verdiend en zullen nog lang blijven bestaan. Vanaf nu lijkt de jonge generatie te genieten van deze nieuwste manier van parkeren. Maar in de toekomst kan dit de norm worden. Dit betekent dat er een enorme kans ligt voor zowel eigenaren van parkeerplaatsen als aanbieders van parkeeroplossingen.

www.citysmartpark.nl

parkeren den haag