SITUATIES WAARIN HET DRAGEN VAN EEN MASKER MISSCHIEN NIET MOGELIJK IS

CDC raadt aan om een ​​masker te dragen tijdens het dineren in een restaurant, met name binnenshuis en wanneer u met restaurantmedewerkers en servers spreekt, behalve wanneer u actief eet of drinkt. Het risico van verspreiding van COVID-19 neemt toe in een restaurant of bar, naarmate interacties binnen 1,8 meter van anderen toenemen. Maskers kunnen het risico op verspreiding van COVID-19 verminderen wanneer ze in een van deze risicoscenario’s worden gedragen.

Draag geen masker bij activiteiten waarbij uw masker nat kan worden, zoals zwemmen op het strand of in het zwembad. Een nat masker kan het ademen bemoeilijken en werkt mogelijk niet zo goed als het nat is.

Maskers moeten altijd worden gebruikt in openbare omgevingen, maar als u geen masker kunt dragen vanwege ademhalingsproblemen tijdens activiteiten met hoge intensiteit, kies dan een locatie met meer ventilatie en luchtuitwisseling.

Als u een masker kunt dragen, verwijdert u uw masker als het vochtig wordt van het zweet en vervangt u het door een schoon masker. Houd toezicht op kinderen die een masker dragen tijdens het sporten.

https://medisch-mondkapje.nl/

www.dgmondmasker.nl