piercings die goed zijn voor starters

De populariteit van pijnloze piercings Een oorbel piercing is razend populair, en je moet weten waarom. Een populaire piercing is de tragus. Dit is een klein, driehoekig gebied op je oor dat wordt doorboord, of geklikt. Soms wordt de tragus met rust gelaten, en soms worden de sieraden geklikt. Je piercer zal je helpen beslissen over de grootte, de vorm, en of je het al dan niet mag vastzetten. Andere populaire piercings zijn: helix piercings, navel piercings 

Een navel ring piercing staat bekend als eenūmansflex, en wordt gedaan door een professionele piercer. Het wordt meestal gedaan in een steriele omgeving, maar kan nog steeds worden gedaan in sommige schoonheidssalons. In de professionele omgeving moeten Items die gepiercet worden, gesteriliseerd worden. In professionele tattooshops worden altijd goede voorzorgsmaatregelen genomen. 

Ik heb mijn traguspiecing bij The Art of Tattoo laten zetten, deze tattooshop zet super mooie piercings en leggen goed uit hoe je je piercing het best kan verzorgen. Ik heb hier in Gouda veel geleerd over piercings. 

theartoftattoo.nl