Gratis gezonde boodschappen?

Ik ging met mijn zoontje boodschappen doen bij onze supermarkt vanmiddag, we gingen naar onze supermarkt met het boodschappenlijstje van vanavond. Totdat ik mijn zoontje hoorde roepen, hij riep kijk mama een gratis winactie! Er hing een folder met de informatie dat we gratis gezonde boodschappen konden winnen, wij proberen vaak gezond te eten maar het is best duur en met een groot gezin halen we meestal de simpele dingen van de supermarkt. 

Ik hoopte erg dat ik kon winnen met de gratis winactie, met deze winactie hoopte ik dat ik gratis gezond eten en drinken kon halen bij mijn supermarkt. Dat zou echt heel erg fijn zijn. Mijn zoon en ik gingen gelijk al in de supermarkt kijken naar wat voor soort gezond eten en drinken we zouden willen. We vonden veel soorten gezond drinken en gezond eten. Daardoor besloten we onszelf aan te melden voor de gratis winactie. Er waren drie winnaars en ik hoopte ook een winnaar te worden. Het is nu twee weken af wachten tot we de uitslag van de gratis winactie hebben voor het gezonde eten en drinken. 

gratis-winacties.nl

gezond-eten-drinken.nl

supermarkt-aanbieding.nl